Маратонски секс

Loading...

Еве неколку совети како да го продолжите траењето на сексуалниот однос со партнерот во кој и двајцата ќе уживате. Со маратонскиот секс несомнено потешко им е на мажите, затоа шо по оргазмот им е потребен одмор, додека кај жените е различно. Жената може да продолжи во недоглед со доживувањето на оргазми, така наречени поврзани оргазми.

 

Почнете со маструбација – лижење на брадавиците и милување на нејзиното тело, ја потикнува сама да дојде до оргазам. Потоа вие пеминете во акција. Прво милувајте ја со јазикот, а после вториот оргазам, пеминете на ирги со прстите. Дозволено е допирање на секаде каде што и годи.

 

После третиот оргазам, тргнете во акција со полниот орган. Жената после (отприлика три оргазми), ќе го посака и вашиот пенис.

 

Но, немојте да брзате. Треба и та, но и вие да го почувствувате секој сантиметар за да дојдете до оргазам, а заедничкото свршување, е како екзтаза.

Доколку сте од оние коикористат еротски помагала, така наречени strap-on, одично ќе ви дојдат во овој момент.
Вие сте уморни и ви треба одмор, па затоа ќе продолжи вештачкиот пенис.
Во моментот кога ќе почувствувате дека можете уште еднаш да ја задоволите, тргнете повторно во акција.

Секако, секогаш почнете со предигра и завршете со својот интимен орган. И двајцата ќе доживеете максимално вобудување во маратонскиот секс.

 

Поврзани статии:

Најдобра секс поза за уморни парови

Неколку начини на кои жените ги украсуваат своите вагини

Упатство како да го изневерите без да ве фати

 

loading...
Loading...