Што значи секс без оргазам

Loading...

Младите парови ширум светот почнаа да практикуваат нов вид на секс т.е секс во кој што немате да доживеете оргазам…

 

Овој секс веќе си доби и свое име, а тоа е “Karezza”. “Karezza”  е емоционално поврзување на партнерите каде што побитни се нежностите и допирите отколку оргазамот.

Многумина од брачните парови кои го пробале овој вид на секс изјавиле дека со овој секс тие повторно се пронашле самите себе, а многумина потврдиле дека овој секс им го спасил и бракот.

Деб Феинтек која што е брачен советник од Портланд изјавила дека на сите свои пациенти им го препорачува овој вид на секс.

„Им препорачувам на сите да го испробаат овој секс еден месец и потоа самите ќе заклучат дека се поблиски со својот партнер. Секое утро применувајте ја “Karezza” и верувајте дека ќе се доближите повеќе со вашиот партнер, а воедно и ќе бидете позадоволни и посамоуверени. Верувајте овој секс го заменува и она убаво чуство за време на оргазамот.“ – изјавила Деб.

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

4 машки тајни за сексот

 

 

 

Маратонски секс

 

 

 

Секси: што значи тоа за мажите, што за жените

loading...
Loading...