Погледнете зошто ова бебе е интернет сензација

Loading...

Авторот на ова преслатко бебе е Патрик Бовин, кој за сите свои проекти работи сам. Клипот е инспириран од акциони филмови и изгледа преслатко кога го гледате малото бебенце облечено во костум од 'Kill Bill' како се бори со плишана играчка…

 

 

Сигурни сме дека ќе уживате…

 

Погледнете ги и следниве статии:

Алкохолот е навистина штетен

 

 

 

 

Блондинка vs ураган

 

 

 

 

 

Најбрзите нокаути во историјата на спортските борби

 

loading...
Loading...