Кен не сака врска со човечката Барби

Loading...

Џастин Џедилика и Валерија Лукијанова се „копија“ на познатите играчки Кен и Барби. Во приказните тие се во љубовна врска, меѓутоа нивната човечка копија тешко дека може да биде во врска.

Бројните фанови посакаа овие „човечки кулки“ да се спојат меѓутоа на Кент тоа не му паѓа на памет.Тој за барбиката Вларија има само пофални зборови, меѓутоа не е негов тип.

-Сметам дека е преубава,меѓутоа сметам дека  за голем дел од својата трансофрмација  има заслуга шминката,приките и корсетите.Многу транвестити тоа го прават веќе со години- Изјави „природниот“ Џедилка кој имал смао 90 пластични операции се со цел да стане совршено убав.

-Луѓето како мене својата трансфорамција неможат да ја тргнат на крајот до денот тоа не е шминка.Ја ценам Валери како уметник,али таа не е права човечка барби- Додаде Кен 

Слични вести:

Топ 5 најобразовани нации во светот 

61 годишна жена роди близнаци

90 пластични операции за да изгледа совршено

 

 

loading...
Loading...