“Hey jude’- Pavarotti, James Brown, Sting, Bocceli…(видео)

Loading...

Pavarotti & friends за Ангола е концертот кој го препорачува Пулс24.

Познатиот светски тенор Павароти со сите популарни музичари како Стинг, Џејмс Браун, Андреа Бочели, Грејс Џоунс……

Композицијата”Hey jude” на Битлси напишана од Џон Ленон и Пол Макартни. Прва прилика погледнете го целиот концерт.

Погледнете ги следниве статии:

Sting – Desert Rose (1999)

Aндреа Бочели- Мелодрама (Тоскана концерт 2008)

Цел албум на Пинк Флојд – The Division Bell

 

 

loading...
Loading...