Предности на жените со големи и жените со мали гради

Помали, поголеми. По привлечни, причина за комплекс. Тие што имаат мали гради посакуваат големи, и обратно. 
Но кои се придобивките и на двете застапени страни. 
Прочитајте ги следните предности и бидете задоволни со тоа што го поседувате.
 Предностите на жените со големи гради
–          Секогаш може да фатат такси
–          Секогаш им го отстапуваат најдоброто место во автобусот
–          И најобичното трчање го претвараат во спектакуларен спортски настан
–          Имаат дополнителен аргумент да влијаат  врз мажите
–          Лесно можат да ја најдат паднатата пуканка при гледање филм во кино
–          Секогаш имаат уште едно место каде можат да носат пари
–          Пливаат подобро
–          Никогаш не остануваат без партнер за танц
–          Немаат потреба да купуваат автомобил со воздушно перниче
–          Можат да носат три пива во исто време
 
Предностите на жените го мали гради
–          Не предизвикуваат несреи на патот секогш кога ќе се наведнат
–          Секогаш изгледаат помали
–          Лесно можат да спијат на стомак
–          Немаат проблем да седнат зад воланот во мал автомобил
–          Можат да задоцнат на театар и да седнат на своето место без да им го одлечат вниманието на сите во публиката
–          Можат да одат на аеробик без да ризикуваат сами да се нокаутираат
–          Кога се тушираат си ги наводенуваат и стапалата
 
Погледнете ги следниве статии 
 Проценете каква е според нејзините гради
 
 
 
 
 
 Што значи секс без оргазам
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Знакови кои го откриваат лажгото во врската
 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: