Како изгледа денес пејсажот од најгледаната слика на светот

Loading...

Титулата најгледана фотографија припадна на фотографијата со назив “Bliss” од авторот Чарлс Орир. Но, дали ве интересира како таа изгледа денес? Ако вашиот одговор е да погледнете.

 

Најгледаната фотографија на сите времиња

Дали оваа фотографија би ја нарекле чиста случајност? 

 

loading...
Loading...