ВИДЕО: Детски реакции на родителските„Кражби“ на слатки

Loading...

Џими бараше од своите обожаватели да ги снимат реакциите на своите деца кога ќе им соопштат дека им ги изеле сите слатки.Познатиот Американски комичар и водител Џими Кимел објави на youtube уште едно инересно видео. Џими бараше од своите обожаватели да ги снимат реакциите на своите деца кога ќе им соопштат дека им ги изеле сите слатки.

 

Лицата на изненадените момчиња и девојчиња го направија ова видео многу интересно. Погледнете како реагираа децата кога родителите им ги земаа слатките. 

 

Поврзани вести:

10 интересни факти кои сигурно не ги знаете

 Топ 5 најобразовани нации во светот 

5-те најбогати луѓе низ историјата

 

 

loading...
Loading...