Општа тепачка во интернет кафе, во Соње

Loading...

Видеото за општа тепачка во интернет кафе, во Соње ќе се насмее до солзи. Ние долго го анализиравме и свативме дека треба прво да ви го прикажеме, а после да отвориме дебата дали е реално или не е?

Се разбира ние го знаеме одговорот, а од вас бараме внимателно да го изгледате видеото. 

 

Ако внимателно следевте, свативте дека се работи за реклама за интернет кафе. Според нас ова е најдобрата реклама за интернет кафе некогаш направена. Утре следи продолжение…

 

Поврзани вести:

Еден против четворица, невидено мангупски

Видео: Новинар го удри гром среде интервју

Николина Пишек рекламира вибратор (видео)

loading...
Loading...