Покажете му среден прст на дождот

Loading...

Ако дождот навистина ви здодеа,тогаш овој чадор сигурно ќе ви се допадне.

 

Истиот е дизајн на руското уметничкото студио “Лебедев“ а се продава под слоганот “Сурово е, но некој мора да го каже“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Ја тужел жена му затоа што била грда

 

 

 

Аххх оваа моја чудесна земја

 

 

 

За сите љубители на Nutella

loading...
Loading...