Практичен и совршен мебел за вашиот мал стан

Loading...

По примерот на некогашните популарни кревети наречени ’’пиколино’’ кој ја наоѓаа својата функционалност и примена во малчките детски соби, француската студентка Фани Адам, студентка по дизајн, излезе во пресрет со својот изум и идеа притоа креирајќи практичен мебел со повеќе наменско дејство.

Станува збор за парче мебел кое во исто време може да го користите како кауч, или пак трпезариски или стол кој би ви служел за да ја завршите работната оврска, или едноставно во еден удобен брачен кревет.

Интересно нели.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии 

 Европски куќи со прекрасен ентериер и екстериер

 

 

 

 

 

 

 Колекционер на 7.000 коски од животни

 

 

 

 

 

 Топ 5 најобразовани нации во светот

 
 

loading...
Loading...