Роџер Мур сака да биде негативец во Џејмс Бонд

Loading...

Откако го глумеше легендарниот таен агент цели 12 години, Роџер Мур изјави дека би сакал повторно да се појави во филм за Џејмс Бонд, но овој пат како негативц. 85 годишниот британски глумец, кој беше 007 од 1972 до 1985 година, смета дека би бил совершен негативец во некое ново продолжение на Бонд. 

 

“Би сакал повторно да се појавам во Џејмс Бонд, но овој пат од другата страна. Негативцитесе многу по забавни и имаат многу поинтересно сценарио.” изјави актерот.

 

Тој прокоментира и за зголемената доза на насилство во филмовите за 007: “Мислам дека во последниве неколку Џејмс Бонд филмови има премногу насилство. Многу убиста, пожари, експлозии… Сепак, не можам да им замерам на режисерите и продуцентите за тоа, бидејќи изгледа дека публиката тоа и го бара од нив.” – заклучи најпознаиот агент со дозвола за убиство на сите времиња. 

 

Поврзани статии:

Заведувајте како Џејмс Бонд

Новиот Џејмс Бонд ќе биде црнец

Кој мобилен телефон го има Џејмс Бонд

loading...
Loading...