Германски композитор искрши виолончело на сцената(видео)

Loading...

Германскиоткомпозитор Johanes Kreidler  го изрази својот протест против мерките за штедење во симфонискиот оркестар со кршење на виолина и виолончело .

Како вистински панк ветеран скокал по инструментите, ги искршил, се поклонил на публиката и си отишол од сцената.

Погледнете го овој несекојдневен настан.

 

 

 

loading...
Loading...