Најпознатите шопинг улици во светот

Loading...

Најпознатите и најскапите шопинг улици на светот се преполни со луксузни продавници и популарни модни марки кои се во состојба да платат висока цена за да бидат на овие престижни локации. 

Консултантската куќа 'Gushman&Wakefield' ја направи листата на најексклузивните шопинг улици во светот, а на врвот се наоѓаат:

 

Fifth Avenue (New York)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CauseWay Bay (Honk Kong)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avenue de Champs Elysees (Paris)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via Montenapoleone (Milano)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ginza (Tokio)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

 

Топ 5 најобразовани нации во светот 

 

 

 

Градови каде што забавата не запира 

 

 

 

Најдобрите земји за пиво во светот

 

loading...
Loading...