Сувенир од бензиска пумпа

Loading...

Високите цени на горивото допринесоа некои луѓе полнењето на гориво да го одбележат со сувенир. Еве овој возач со себе го зема цревото за полнење на бензин како сувенир. Погледнете.

 

Што се добива кога ќе споите BMW, Audi и Subaru?

Toyota како Lamborgini Murcielago 

 

loading...
Loading...