Најдобрите македонски евергрини

Loading...

 

Многумина се жалат дека денес, музиката не е тоа што беше… Можеби и навистина е така. Веројатно има причина зошто сеуште се слушаат ретро хитови, песни што останале во нашето секавање, песни кои се евергрини… 

 

Во ова понеделничко попладне ви предлагаме неколку македонски евергрини…

 

Уживајте:

 

Прочитајте ги и следниве статии:

“Hey jude'- Pavarotti, James Brown, Sting, Bocceli…(видео)

Цел албум на ЕКВ – Љубав

“Diamonds Are Forever”-Shirley Bassey-James Bond

 

loading...
Loading...