Има 11 години а веќе прави ”парче” свирејќи гитара

Loading...

Единаесетгодишната Дивалди поседува талент кој денес ретко би можеле да го видиме, и сигурно би бил посакуван од оние кои навистина се страствени љубители на свирењето гитара. 

Великаните како Slash од рок бендот Guns N' Roses, или Brian May од Queen сигурно би му подзавиделе на ова младо девојче за кое се надеваме дека својот талент ќе го искористи на најдобар можен начин.

Погледнете ги следниве статии

 Германски композитор искрши виолончело на сцената(видео)

 

 

 

 

 Видео: Го фатил братот самоубиец во пад од четврти кат

 

 

 

 

 

 Ова е видеото кое го освои целиот свет!

 

 

loading...
Loading...