Куќа од соништата (фото)

Loading...

Оваа прекрасна куќа е дело на архитектот Стив Кент. Куќата е лоцирана во Санта Моника. Однадвор изгледа како голема бела кутија, но внатрешноста надоместува за целата таа едноставност. Модерна, луксузна, едноставна и со стил. За неа е карактеристична белата боја, која ја симболизира чистотата и едноставноста. Уживајте:

 

Поврзани статии:

Фото: куќа за совршен мир

Фото: Куќа за уживање

Фото: Перфектна куќа во Шпанија

 

loading...
Loading...