Дали ви се верува дека поминаа 28 години од филмот Karate Kid?

Loading...

Дали ви се верува дека поминаа 28 години од филмот Karate Kid?

Глумецот Ralph Macchio кој ја имал главната улога во овој популарен филм од осумдесетите го прослави својот 51 роденден. Кажете сега дека времето не лета…

 

„Папучарите“ често завршуваат со развод 

Што навистина е потребно за да станете успешна личност

 

loading...
Loading...