Луѓе кои претерале со теретана

Loading...

Во се треба да се има граници и да се биде умерен.
Така е и со бодибилдингот. Денес ви претставуваме галерија со луѓе кои претерале со дигање тегови.

Поврзани вести:
Секси фитнес девојки
Тренирајте редовно фитнес и аеробик- за да бидете витки

loading...
Loading...