Кампања за мастурбирање на Playboy

Loading...

Сo мотото 'Задоволството во твои раце' Playboy промовираат мастурбација. Овие рекламни постери се дел од најновата кампања која има за цел да се зголеми читаноста на ова списание.После интернетот популарноста на ова списание и општо магазините полека опаѓа. Playboy важи за компанија која секогаш знае да изненади со нешто иновативно и интересно. 

Па погледнете за што се работи:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

90 пластични операции за да изгледа совршено

 

Fаcebook и Twitter поинтересни од сексот

 

Џиновски постери на голи мажи ја шокираа Виена

 

loading...
Loading...