Страшно: Ја изгасил цигарата од челото на три годишно момче, се насмевнал и си отишол

Loading...

За време на попладневната прошетка со својата мајка, тригодишното момче изненадувачки започнало да вика на целиот глас.

Малика Лаи (30) шетајќи во центарот на градот во Малезија со својот тригодишен син била потполно изнанадена од неочекуваното викање на својот син, додека притоа сосема непозната машка личност поминувајќи покрај нив ја изгасил цигарата од челото на детето како детето да е замена за пепеларник, притоа смеејќи се додека детето викало од болка.

Изгоретината со која се здобило ова мало детенце со денови неможела да зарасне.

Локалната полиција објавила снимки од уличните камери на кој се гледа осамничениот но поради лошиот квалитет на снимките, тие се сеуште во потрага по обвинетиот.

Несреќната случка била доволна да предизвика траума кај ова момченце, предизвикувајќи страв од повторно излегување надвор, со постојано зборење за настанатата случка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Го променил/а полот на 16 години и се пријавил/а за Мис на Англија

 

 

 

 

 

 

 Најстрашните филмски ликови без костими и шминка

 

 

 

 

 

 Едномесечно бебе оди и испушта оган од својата уста

loading...
Loading...