Кога рампата ќе ве удри по глава

Loading...

Една од најчестите случки која нема на некого да му се нема случено, па сигурно и на вас.

Хумористично и навистина смешно кога тоа му се случува на другата личност којашто е со вас, но што ќе направите кога вие би биле жртвата. Би се налутиле ли на вашиот сопатник доколку на случаен начин предизвикате навистина можеби болна но, сепак хумористична ситуација.

Во прилог погледнете го видеото во кое на овој млад дечко сигурно после ударот нема да му е до било какво смеење.

Погледнете ги следниве статии

 Има 11 години а веќе прави ''парче'' свирејќи гитара

 

 

 

 

 Германски композитор искрши виолончело на сцената(видео)

 

 

 

 

 Рената Кралевска на седмо место во Турција

 

 

 

 

 

loading...
Loading...