Видео: Позираше, позираше за на крај да ја удри бран

Loading...

Интересна ситуација во која манекенката позирајќи му на фотографот не ги забележа огромните бранови кои доаѓаа директно во неа.

И покрај позирањето со заводлива насмевка и секси неодоливи пози сепак ова видео доби едно пинакво хумористично светло.

Погледнете го следното видео како една денешна доза на добро смеење.

Погледнете ги следниве статии

 Кога рампата ќе ве удри по глава

 

 

 

 

 

 

 Видео: Илузија која ќе ве воодушеви

 

 

 

 

 

 K-15 Gangnam style-АПСОЛУТЕН ХИТ

 

 

loading...
Loading...