101 начин да отворите пиво

Loading...

Голем број на луѓе се мачат да отворат шише пиво кога немаат отварач. Погледнете го видеото во кое има 101 начин за отварање на пиво и следниот пат кога ќе немате отварач немојте да се жалите.

 

 

90 пластични операции за да изгледа совршено

Apple може да ja користи сликата на швајцарскиот железнички часовник

Facebook ве здебелува

loading...
Loading...