ВИДЕО: Свештеник слуша The Prodigy „Smack my bitch up“

Loading...

Во текот на говорот во една црква  свештеник му заsвоне мобилниот телефон, меѓутоа изненадувањто беше во тоа што не се слушна очекуваната црковна медлодија туку хитот на групата  The Prodigy.

Свештеникот го преикна позивот и песната „Smack my bitch up“ но откако  ладнокрвно ги извади мобилниот и виде кој му sвони,  дур присутните беа видно изненадени.

Очигледно е дека музичкиот вкус на еден свештеник не е лесно да се погоди, ова е доказ дека музиката како и љубовта не познава граници.  

Поврзани вести: 

Луѓе кои претерале со теретана 

5 дена со вибратор од 23см во себе

90 пластични операции за да изгледа совршено

loading...
Loading...