Тепачка сите против сите во интернет кафе

 

По објавеното видео за тепачката во интернет кафе за кое што се чудевме, мислевме дали е наместено или не, следува втор дел на општа тепачка на сите против сите…

Невидено е изрежирано. 

Всушност видеово ми ти било реклама за интернет кафето во Соње.

Не ни е само јасно како ќе сака некој да иде во такво интернет кафе каде што некој може да му ја искржи главата.

Вие би ризикувале?

 

Поврзани вести:

Општа тепачка во интернет кафе, во Соње

245 кг. тешкиот Фреди Комбс ја остави жири комисијата без зборови

Fail компилација за септември

Пронајдете не на следниве мрежи: