Заборавете на хороскопот – Љубовните комбинации се прават преку крвните групи

Loading...

Кога би биле во Јапонија, би ја имале можноста да го слушнете едно од најпоставуваните прашања, како на пример ’’Која крвна група сте’’, без разлика дали би станувало збор за нарачка во ресторан или нешто слично.

Четирите книги во кои се опишува разноликоста на крвните групи и нивните карактеристики за кратко време во Јапонија, постанаа вистинска сензација. Од утрински програми, се до многубројните магазини, и агенции за пронаоѓање на брачниот партнер, насекаде би биле во можност да ги сретнете предвидувањата кои останатите ги прават по линија на крвната група, притоа анализирајќи ги односите помеѓу луѓето според нивната припадност кон некоја крвна група.

Бидејќи се работи за Јапонија, во тој случај ова тврдење би можеле да имате можност и да го видите и во популарни анимации, видео игри и стрипови

Всушност она нешто за коешто станува збор е, припадниците на крвната група А се осетливи перфекционисти, но се премногу склони кон постојана вознемиреност. Припадниците на нулта крвната група (0) се радознали личности, дарежливи по природа, но премногу тврдоглави. Останатите припадници како оние кои припаѓаат на АБ крвната група се мистериозни и непредвидливи, додека личностите кои се Б тип на крвна група се ексцентрични личности, индивидуалисти и себични луѓе.

Кога би се посветиле на овие интересни сознанија со кои би можеле да создадете профил на личноста со која сте или е вашиот потенцијален партнер, тогаш навистина не би имале потреба од било какви дополнителни астролошки информации.

Погледнете ги следниве статии

 Кои се 5-те нешта кои мажите ги посакуваат во креветот, но нема да се осмелат да ви ги побараат

 

 

 

 

 Предностите на сексот за една ноќ

 

 

 

 

 

 

 

  Неколку начини на кои жените ги украсуваат своите вагини

 

 

 

loading...
Loading...