Предлог филм: Good Will Hunting (1997)

Loading...

Ви предлагаме еден извонреден филм, кој иако е постар сигурно многумина го паметат бидејќи оставил добри впечатоци.

 

Will Hunting, чистач вработен во MITја открива пред професорите својата дарба за математика но бара помош од психијатар за да го најде вистинскиот правец во животот.

 

Сценариото е напишано од Matt Damon и Ben Affleck.

Улоги: Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgard

loading...
Loading...