Како мажите ја замислуваат женската мастурбација

Loading...

Мажите обожаваат да ги замислуваат девојките како мастурбираат. Повеќето од мажите, замислата на тоа како жените мастурбираат е заосновано на порно филмовите.

 

Мажите сметаат дека жените во вагината ставаат се и сешто, меѓутоа тоа не е ни најмалку точно, пред се затоа што жените се грижат за здравјето на вагината, затоа што со ставање се и сешто во вагината ќе предизика инфекција. Тие користат прсти или многу добро исчистен вибратор.

 

Секогаш мастурбираат голи или во секси долна облека- Мажите сакаат да ги гледаат голи, но тоа незначи дека тие се соблекуваат сами за себе. Во текот на мастурбацијата, можно е некои од нив да го гледаат своето тело, но сигурно не изведуваат стриптиз. Тие го прават тоа најчесто пред спиење, во пижами, како подобро би заспале.

 

Жените мастурбираат во присуство на некоја другарка- Ова е најапсудното нешто, измислено од мажите. Жените никогаш не мастурбираат во друштво. Тоа е интимна работа и ја прават додека се сами или пред партнерот, како би го „зачиниле“ љубовниот живот.

 

Додека мастурбираат, жените гледаат голи фотографиии од секси мажи или жени – Кај жената во поглемите случаји се од главата. Ретки се оние кои во текот на мастурбацијата гледаат некаков порно филм или листаат списанија.

 

Жените сакаат да се гледаат во огледало додека мастурбираат- Иако мажите многу се возбудуваат на глетката дека жената мастурбира на прозор, под кој тој поминува, тоа реално не е така. Ретки се жените кои ги возбудува фактот дека некој странец ги гледа додека се допираат. Истотака се ретки оние кои сакаат да се гледаат во огледало додека мастурбираат.

 

Поврзани статии:

Кампања за мастурбирање на Playboy

 

Жените се повеќе мастурбираат

 

Секс пози кои ќе ја излудат секоја девојка

 

loading...
Loading...