6 години iPhone во 6 минути!

Loading...

Пред 6 години, Apple го претстави телефонот кој засекогаш ја револуционеризираше мобилната индустрија. Идната недела, не очекува веќе осмиот модел од најпопуларниот телефон на светот…Да погледнеме како изгледаше патот на Apple и iPhone од првиот модел (2G), па се до сегашниот iPhone 5s. 
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Да погледнеме како изгледаше патот на Apple и iPhone од првиот модел (2G), па се до сегашниот iPhone 5s. 
За повеќе информации прочита

loading...
Loading...