6 најдобри phablet уреди за 2014-та!

Loading...

Додека порано се стремевме за се помали телефони, сега нашата желба е телефон со што поголем екран…а кралот на големите телефони е phabletot, кој како што кажува и самото име, е комбинација од телефон и таблет. Да погледнеме кои се најдобрите на пазарот.1. Galaxy Note 4 (10 октомври, ~€600)
Прв на листата е веројатно идниот најдобар phablet на планетата. Екран со големина од 5,7 инчи и QuadHD резолуција, можност за снимање на 4K видеа, подобрено S Pen, 3GB RAM и Snapdragon 805 quad-core процесор…не можете да не го сакате новиот Note 4!
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.1. Galaxy Note 4 (10 октомври, ~€600)
Прв на листата е веројатно идниот најдобар phablet на планетата. Екран со

loading...
Loading...