6 руски и азиски телефони, за кои не сте слушнале!

Loading...

Кога помислуваме на Android и Windows Phone телефони, најчесто помислуваме на Samsung, LG и HTC. Но, тоа не значи дека останатите се за „фрлање“…Fujitsu Toshiba IS12T
Моделот на Toshiba претставува првиот водоотпорен Windows телефон, како и првиот со 13 мегапикселна задна камера. Телефонот поседува 3,7 инчен екран со резолуција од 800 x 480 пиксели, Snapdragon S2 процесор и работи на Windows 7.5.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.Fujitsu Toshiba IS12T
Моделот на Toshiba претставува првиот водоотпорен Windows телефон, како и првиот со 13 мегапикселна

loading...
Loading...