6-те изговори кои мажите ќе ви ги кажат за некористење на кондоми!

Еве кои се најчестите машки изговори за неупотребување на кондом: 1. Не чувствувам ништо без кондом. 

2. Ќе го извадам на време, се колнам. 

3. Чист сум, се тестирав. 

4. Користиш апчиња, но во ред е. 

5. Немам ниеден кондом во моментов. 

6. Кондомите не се за мене. 
1. Не чувствувам ништо без кондом. 

Пронајдете не на следниве мрежи: