600 билети за Вардар- Металург се пуштени во продажба!

600 билети за Вардар- Металург се пуштени во продажба!Од 13:00 часот денеска, пуштени се во продажба билети за натпреварот од СЕХА Газпром Регионалната Лига помеѓу РК Вардар и РК Металург.
Пуштени се 600 билети, а цената на еден од нив е 120 денари.
Билетите за Вардар- Металург може да се најдат во продажните места на Југотон.Од 13:00 часот денеска, пуштени се во продажба билети за натпреварот од СЕХА Газпром Регионалната Лига помеѓу РК Вардар и РК Металург.
Пушт

Пронајдете не на следниве мрежи: