Најбрзата бебешка количка на светот

Loading...

Мораме да им признаеме дека стварно е најбрзатата бебешка количка но, не веруваме дека е многу практична. Што мислите, дали некој би го повозел своето бебе во оваа количка?

Не знаеме дали некој би го возел своето бебе но, ние дефинитивно би ја пробале.

 

 

Видео-комедија: Топката на Рамос го погодила Феликс Баумгартнер

Ги претепал родителите на сопругата

Што мислат родителите за синот, а што за ќерката

loading...
Loading...