Македонија-Словенија за само 100 денари!!!

ФФМ ги пушти влезниците за пријателскиот натпревар со Словенија во продажба, а тие се по симболична цена од 100 денари.

Во зависност од трибината, билетите можат да се набават и по цена од 150 и 200 денари.

Влезниците се пуштени во продажба во Тобако.

Пронајдете не на следниве мрежи: