Моќта на зборовите – Трогателно видео

Loading...

Самиот наслов ќе ви каже се. Секој збор со кој би сакале да го објасниме ова видео би било само напразно изразување.

Погледнете го следното видео, и размислете колку многу би сменил еден добар или поинаков збор, збор кој би значел се на останатите, менувајќи им многу, а незначејќи  ништо на вас.

Погледнете ги следниве статии

 Има 11 години а веќе прави ''парче'' свирејќи гитара

 

 

 

 

 Ова е видеото кое го освои целиот свет!

 

 

 

 

 Германски композитор искрши виолончело на сцената(видео)

loading...
Loading...