Златно задоволство: Најскапиот вибратор e направен од 24-каратно злато

Loading...

 

Најскапото задоволство на светот е златниот вибратор кој е направен од дваесет и четири каратно злато, чинејќи неверојатни 11.500 евра.

По нарачка на корисничките/ците ова златно задоволство може да биде изработено од нерѓосувачки челик или 24-каратно злато, кадешто притоа допирот на металот на овој вибратор е едно ’’незамисливо задоволство’’.

Вибраторот го добивате со пет веќе програмирани режими на стимулација, додека моторите во него би ви овозможиле непрекинато уживање.

Полнењето на батериите е два часа, додека едно полнење може да би пружи четири часа на задоволство.

Притоа овој златен вибратор го добивате во луксузна дрвена кутија, заедно со полнач, соодветно упатство за употреба, сатенска торбичка во која може да си чувате, како и гаранција од една година.

Погледнете ги следниве статии

 Дневно трошела по два литри шампон и 21 сапун

 

 

 

 

 

 Најголемите жени криминалци кои го одбележаа 20-от век

 

 

 

 

 

 

 ’’Пријавете се за најдобрата работа на светот’’ – Тестирајте кондоми на Durex

loading...
Loading...