Тинејџер си го отсекол пенисот, му сметала постојаната ерекција

Loading...

На овој млад 17 годишен тинејџер, постојаната ерекција на неговиот пенис му претставувала неговиот најголем секојдневен проблем, пришто се решил да ги земе работите во свои раце, притоа отсекувајќи си го пенисот.

Целовкупната ’’операција’’ ја направил во својата соба, во раните утрински часови, окончувајќи го делото со силни врисоци и плачење.

По хитна постапка ова младо момче било префрлено во најблиската болница, каде што му е запрено крварењето, со повторно шиење и враќање на прсечениот дел од неговиот пенис.

Голема грешка претставува тоа што никој не се ни обидел да разговара со ова момче, за да му објасни дека константната ерекција е нешто што е сосема нормално за неговите години, периодот на пубертет, изјавил еден од лекарите што го примил овој 17 годишен тинејџер.

Реконстуктивната операција на пенисот на 17 годишникот е успешно наравена, и според дополнителните изјави на лекарите момчето нема да има никакви проблеми во иднина пр извршување на своите секојдневни физиолошки потреби и сексуални односи.

 

Погледнете ги следниве статии

 ’’Кралицата умира’’ – Насловната страна која ја шокираше британската јавност

 

 

 

 

 

 

 Три мртви девојки во стампедо во Мадрид

 

 

 

 

 

 Четири години затвор за Силвио Берлускони

loading...
Loading...