Ќе го гради најголемиот бордел во Европа вреден 12 милиони фунти

Loading...

Австрискиот бизнисмен го претстави својот план со кој планира да го отвори најголемиот бордел во Европа. 

Дванаесет милиони фунти вредниот проект, познат под името ’’FunMotel’’ ќе биде сместен во близина на Виена, располагајќи со 147 соби, кои ќе го имаат капацитетот на прием до 1000 ’’гости ’’ посетители дневно.

За задоволството на посетителите или таканаречените ’’гости’’ да биде комплетно, ќе бидат задолжени 150 проститутки кои ќе бидат ангажирани во овој досега најскап бордел.

Борделот ќе биде опкружен со три метри висока ограда која би била како еден вид осигурување на приватноста на ’’гостите’’, а во склоп на самиот бордел ќе има и ресторан, теретана како и салони за разубавување.

Од останатата конкуренција, овој бордел ќе се разликува и со својата понуда на сексуални усуги вклучувајќи ги познатите свингерски забави, како и забави со ѕвездите од порнографските филмови.

Вратите на најголемиот бордел во Европа се очекува да бидат отворени во 2014 година, додека точната локација за изградбата на овој објект е сеуште строго чувана тајна.

 

Погледнете ги следниве статии

 Предности на жените со големи и жените со мали гради

 

 

 

 

 

 

 

 Кои се најнесреќните жени на светот?

 

 

 

 

 

 

 Златно задоволство: Најскапиот вибратор e направен од 24-каратно злато

loading...
Loading...