ФОТО: Големината на градите во Европа

Loading...

По статијата за просечната должина на пенисите, време е и за веста за просечната големина на градите во Европа.

Со епитетот на најбујни гради би можеле да се пофалат Русинките, што би бил прилично изненадувачки факт, а веднаш позади нив би биле следни девојките од скандинавските земји како Норвешка, Финска, Шведска.

Позади нив би можеле да се пофалат и вбројат и балканските девојки како Хрватиците кои воедно пленат со бујноста на своите гради, Босанките и Словенките.

Но, сепак да бидеме реални и нашите македонски девојки би можеле да го завземат солидно место на листата за најголеми гради во Европа.

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Должината на пенисот во светот

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ВИДЕО:30 пара гради за 30 секунди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Предности на жените со големи и жените со мали гради

 

 

loading...
Loading...