Сталоне во теретана на 62 години

Loading...

Сталоне беше идол на генерацијата која полека полека се приближува кон пензионерските денови. Но не и тој.

Иако има сега веќе 66 години тој не се предава. Го има по филмови, ги полни кино салите сеуште. Видете како ја одржува формата за да го задржи ореолот на најнавежбан актер во Холивуд и после 40 години глума…

 

loading...
Loading...