Обидете се да ја објасните оваа ситуација во Русија

Главниот јунак во ова видео е млад дечко кој нема на себе ништо освен боксерки, кој изненадно скокна на хаубата па потоа на кровот на една Лада. Него го бркала полиција, која на нивна помош возачот на Ладата го фати и го претепа.

Погледнете ја оваа чудна ситуација.

 Боливудскиот крал на романсата 

 Заљубен крадец oграбил цвеќара за да и поклони ружи на девојка му

 ГТЦ во Скопје ќе добие нова футуристичка фасада

 

Пронајдете не на следниве мрежи: