Обама плачеше кога се заблагодари на својот тим за победата

Loading...

При говорот пред своите активисти Обама заплака. Толку беше емотивен што не издржа. Видеото е погледнато за два дена повеќе од 2 милиона пати. Значи многумина ги интересира дали претседател треба да плаче?!

Ние ќе прашаме во оваа прилика уште нешто – дали мажите треба да плачат? Тоа е реална дилема, и знаеме дека често мажите плачат, ама се кријат за никој да не ги види.. Или пак ги сузбиваат своите чувства за да делуваат силни. Којзнае дали е тоа правилно? Вие што мислите?

 

loading...
Loading...