Видео: Мажите од пеглањето направија уметност

Loading...

Пеглање. Кога би помислиле на ова нешто сигурно и не ви ни се започнува со работа. Топло, досадно, а најлошо кога ќе си го изгорите вашето омилено парче гардероба. 

Но, пеглањето од сега натаму и немора да биде вашата ноќна мора. Погледнете го следното видео, како од една домашна задача да направите уметност.

Интересен и инвентивен видео запис. Па од кај знаете можеби утре ќе ја имате можноста да уживате во некоја нова уметност и креативност благодарение на вашата правосукалка.

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Моќта на зборовите – Трогателно видео

 

 

 

 

 Видео: Новинар го удри гром среде интервју

 

 

 

 

 Џулија Робертс- видео

loading...
Loading...