Предлог филм: V for Vendetta (2005)

Loading...

Мистериозен борец за слобода познат како “V” користи терористички методи во борбата против своето тоталитаристичко општество. Во една девојка што ја спасува од тајната полиција тој го наоѓа и својот прв сојузник во идејата за која се бори. Филмот носи извонредна идеолошка тежина.

 

Улоги: Hugo Weaving, Natalie Portman, Rupert Graves

 

loading...
Loading...