5 типа на жени што мажите ги избегнуваат

Loading...

Не дозволувајте да бидете една од оние жени што мажите ги избегнуваат по ноќните клубови. Постојат одредени групи на жени што со нивното однесување ги одбиваат мажите. Погледнете кои се тие:

 

1. Жени што премногу пијат

Чаша вино на ручек или пиво не е проблем, но девојка која го скока предјадењето и одма почнува со текила нема никогаш да биде привлечна за мажите. Такви жени најчесто “собираат” мажи кои не можат да освојат ниту една друга, а другите сакаат девојки кои можат да стојат на нозе.

 

2. Гласни жени

Смислата за хумор е одличен знак, но гласното крештење што доаѓа со неа не е привлечно. Никој не сака девојка која може да ја слушне среде дискотека, кога стојат до звучникот. Таква девојка сигурно не би ја однел никој во кино.

 

3. Негативни жени

Оние жени кои имаат негативн став за се. Не не разбирајте погрешно, мажите обожуваат кога имате сопствено мислење, но ако е тоа секогаш негативно и спротивно на се што он ќе каже, имате проблем. 

 

4. Жени што лажат

По некоја мала бела лага не е на одмет, но не треба да претерувате. Постојат жени, кои не се задоволни со самите себе, и затоа лажат за секој можен детал. Ова не проаѓа добро кај мажите. 

 

5. Оговарачки

Оние жени што обожуваат да трачарат, или народно кажано “оговарачки”, не се добродојдени во машкото друштво. Мажите не се заинтересирани за трачевите во холивуд или за тоа која ваша пријателка ја бојадисала косата со погрешна боја, па затоа не морате да го заморувате со овие работи. 

 

Поврзани статии:

'Машки' филмови кои жените ги сакаат

Жените ја губат невиноста пред мажите

Дали знаете?Жените најмногу уживаат во сексот во 30тите…

loading...
Loading...