Twilight со уште едно продолжение

Loading...

Фановите на серијалот 'Twilight' деновиве се во исчекување на петтото пролжение, кое воедно е и последно. Тие веќе претпостауваат дека ќе има уште едно продолжение, иако сеуште не поминала премиерата на петтото. 

 

Сепак деновиве во неколку интервјуа, главниот лик Роберт Патинсон изјави дека можеби ќе има уште едно продолжение, но само под еден услов.

Се прашувате кој е тој услов зарем не?

 

Дали било кажано во иронија или не, вие одлучете, но Роберт Патинсон изјавил дека ќе има уште едно продолжение, само доколку неговиот лик претрпи одредени преобразби. Тој би сакал, доколку има уште едно продолжение, неговиот лик Едвард Кулен, да стане геј!

Веројатно било кажано во иронија. Првенствено не постојат повеќе Twilight книги врз чија основа ќе се снима филм. 

 

Сепак Роберт Патинсон навистина не изнасмеа и ни даде некаков hint дека нема да има ново продолжение, затоа што Едвард Кулен никогаш нема да биде геј.

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Што мисли Роберт Патинсон за жените?

Kristen Stewart – изненадува со новиот филм

Вампирите повторно заедно

 

loading...
Loading...