Како да го натерате препродавачот на карти да ја намали цената?

Loading...

Силно посакувате да одите на концерот од вашата омилена рок група, или на натпреварот од вашиот омилен фудбалски тим, но картите се прескапи.

Но, за се постои решение. Во следниот видео запис погледнете го сосема едноставното решение, при што го имате примерот како вашиот пријател да го направите како играч во една добро смислена ситуација, при што тој би застанал покрај оној кој ги продава картите, притоа надавајќи се за се помала цена.

Оној кон кого целите верувајте дека нема да остане рамнодушен и ќе ја прифати играта. 

 

Погледнете ги следниве статии

 Видео: Мажите од пеглањето направија уметност

 

 

 

 

 За влакно избегна судар

 

 

 

 

 Видео: Позираше, позираше за на крај да ја удри бран

 

loading...
Loading...